Політика приватності

 

1. Умови використання сайту

1.1. Дана умова для Користувача (далі Умова) являється переліком правил користування веб-сайтом http://www.hegen.com.ua (далі – Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичним лицем (далі - Користувач), та постанови щодо умов предявлення Користувачем інформації для розміщення на Сайті. 

1.2. Користувачем  Сайту вважається довільна фізична особа, яка коли – небудь мала доступ до Сайту, яка досягнула віку, допустимого для даної Умови. 

1.3. Користувач зобовязаний повністю ознайомитися з даною Умовою до моменту реєстрації на Сайті. Реєстрація Користувача на Сайте означає цілковите та беззаперечне прийняття Користувачем даної Умови. В випадку відсутності згоди з умовами, використання Сайту Користувачем повинно бути негайно припинене. 

1.4. Дана Умова може бути змінена та/або доповнена Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без якого-небудь спеціального повідомлення. Дана Умова є відкритим загальнодоступним документом. 

 

2. Порядок використання Сайту

2.1. Сайт www.hegen.com.ua дозволяє дивитись та завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для власного некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати їх для суспільних або комерційниих цілей. Будь – яке використання інформації на інших сайтах або в компютерних мережах забороняється. 

2.2. При реєстрации на сайті і оформленні замовлень, необхідно подати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані. Інтернет-магазин HEGEN UA залишає за собою право відправки акційних пропозицій на ваш номер, вказаний в замовленні. Відправку інформаційних смс можна відмінити, зателефонувавши або написавши відмову по електронній пошті.

2.3. В процесі реєстрації на сайті, надається логін та пароль, за безпеку яких несе відповідальність користувач. 

2.4. Кожен може звернутись до нас із претензіями, побажаннями та пропозиціями щодо покращення праці або з іншою інформацією. При цьому необхідно усвідомлювати відповідальність за протизаконні, образливі та погрозливі звернення, або такі, що порушують авторські права, дискримінують людей по будь-яким ознакам, або якимось чином порушують законодавство України. 

 

3. Персональні дані Користувача

3.1. Адміністрація сайту з повагою та відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації любої особи, яка стала відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Умову, Користувач погоджується зі збором та використанням конкретної інформації про Користувача згідно із положеннями Закону України «Про захист персональних даних» і політикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, змінювати та зберігати інформацію, пов'язану з акаунтом Користувача з ціллю надання відповідних послуг. 

3.2. Адміністрація сайту зобовязується реалізовувати зібрання виключно тієї персональної інформації, яку Користувач подає добровільно у випадку, коли така інформація потрібна для надання (покращення) послуг Користувачеві. 

3.3. Адміністрація збирає основні персональні дані, такі як: Імя, Прізвище, адреса і електронна адреса, та вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформація про з'єднання та системна інформація. 

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у випадку, коли доступ до цих даних був отриманий третіми особами поза зоною технічних засобів з'вязку, підлеглих Адміністрації сайту. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрати, нанесені таким доступом. 

3.5. На сайті також використовується система персоналізованого перенацілювання RTB по відношенню до своїх користувачів. Кожен користувач має можливість відмовитися від участі в системі в будь-який час, відвідавши http://www.rtbhouse.com/privacy/

 

4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за помилки, опечатки и неточності, які можуть бути знайдені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту прикладає всіх необхідних зусиль для того, щоб забезпечити  точність і достовірність представленої на Сайті інформації.  

4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в любий момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за актуальність інформацї. 

4.3. Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за відгуки та думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів. Думка Администрації сайту може не співпадати із думкою та позицією авторів коментарів. Одночасно Адміністрація сайту приймає всі можливі міри для того, щоб не допускати публікацію повідомлень, що порушують діюче законодавство та норми моралі. 

4.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протизаконні дії Користувача відносно третіх осіб або третіх осіб відносно Користувача. 

4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за коментарі Користувача, опубликовані на сайті www.hegen.com.ua

4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрати або витрати (реальні або можливі), що виникли в звязку із даним Сайтом, його використанням або відсутністю можливості використання. 

4.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого акаунту  на сайті www.hegen.com.ua (втрату логіну, пароля, іншої інформації). 

4.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповне, неточне, некоректне вказання Користувачем своїх даних при створенні акаунту Користувача. 

4.9. При виникненні проблем в використанні сайту www.hegen.com.ua, відсутності згоди з конкретними розділами даної умови Користувача, або отримання Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, інформації образливого характеру, або будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації нашого сайту для того, щоб Адміністрація могла проанализувати та виправити відповідні дефекти, обмежити доступ на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності обмежити або скасувати зобовязання щодо надання своїх послуг любому Користувачеві та клієнту, котрий свідомо порушує положення Умови и функціонування Сайту. 

4.10. З ціллю дотримання вищезгаданих умов Адміністрація сайту залишає  за собою право скасовувати разміщену на Сайті інформацію і приймати технічні та юридичні міри для закриття доступу до Сайту Користувачів, які на думку Адміністрації сайту, створюють проблеми з використанням Сайту іншими Користувачами або які не виконують даної Умови. 

 

5. Порядок дії Умови

5.1. Дана Умова являється договором. Адміністрація сайту залишає за собою право вносити зміни до даної Умови та введення нових умов. Такі зміни вступають в дію з моменту розміщення їх на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Умови автоматично означає  прийняття таких змін. 

5.2. Дана Умова вступає в дію під час першого відвідання Сайту Користувачем та Фірмою на протязі цілого періоду використання Сайту Користувачем. 

5.3. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачем є можливим тільки в рамках Умови і українського законодавства про права інтелектуальної власності. 

5.4. Всі торгові марки та назви, на які подаються лінки в матеріалах даного Cайту, являються власністю їх відповідних власників. 

5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Сайту, окрім тих випадків, коли такий дозвіл був виданий Користувачеві Администрацією сайту. 

5.6. Дана Умова регулюється згідно з українським законодавством. Питання не обговорені в Умові, необхідно вирішувати згідно з діючим законодавством України. 

Leave your phone number,
let us call you back!

Leave your phone number,
let us call you back!

Have in mind, that currently all consultants are offline. We will call you back in requested time, in closest work day
Thank you,
your request has been saved. Person from appropriate department will contact you in requested time.

Сайт використовує файли cookie з ціллю реалізації послуг згідно із Політикою, що стосується cookies. Ви можете визначити умови зберігання або доступу до cookie у Вашій пошуковій системі.Ок, я розумію